Tjänster

Golvslipning

Oavsett vilket slags trägolv ni har, kan vi slipa det. Allt beror på trägolvets hårdhet. Har ni ett repat trägolv? Vi slipar bort allt som slitit på era trägolv. Det är mycket som våra trägolv får utstå; barnens lekar, hårda klackar, möbler som har flyttats och med åren kommer smutsen. Gamla trägolv blir aldrig riktigt rena hur mycket man än rengör dem, då är det bara en riktig golvslipning – utförd av oss – som kan rädda ett vackert trägolv. Vi på Golvslipningsexperterna tar fram det bästa ur era trägolv så att ni får tillbaka det så gott som i ursprungligt skick.

Ytbehandling

Efter varje golvslipning efterbehandlar vi det för bästa resultat. Då kan ni välja mellan Lack, Hårdvax och Olja. De olika materialen åstadkommer nämligen olika utseende. Lack gör golvet skinande blankt, Hårdvax ger en slät och tålig yta medan ett Oljat trägolv tar fram träslagets ursprungliga utseende. Alla material gör att trägolvet håller sig vackert längre och gör det tåligare i framtiden. Har ni en trappa i trä? Vi slipar trappor och trösklar, lutar av och oljar eller lackar efteråt för längre hållbarhet.

Nytt trägolv

Önskar ni ett helt nytt trägolv? Vi lägger det efter era önskemål, antingen ni vill ha ett parkettgolv eller trägolv lagt i tiljor. Ett trägolv gör att ett rum genast får ett nytt och fräscht utseende. Det höjer värdet på er bostad.

En parkett är vackert och passar i alla slags rum, medan ett trägolv lagt i tiljor ger ett mer robust intryck. Vi rekommenderar träslag och mönster beroende på vilken inredningsstil ni önskar. Olika bredd passar för olika rum. 

Golvvärme

Önskar ni golvvärme under era trägolv? Det går att lägga. I så fall brukar en lamellparkett ge bästa effekt, men det går att lägga annan slags parkett, eller tiljor. Det viktiga är att det inte är ett för tjockt trägolv för att värmen ska kännas bäst. Det är viktigt att inte ha för varma trägolv som kan göra så att träet slår sig. Det krävs en professionell golvläggare för att lägga ett trägolv med golvvärme. Fråga oss om vilket värmesystem som passar era trägolv bäst.

 

Golvslipning – ett effektivt och ekonomiskt sätt att fräscha upp golvet.